Zárnyitás – Zárszerelés

Zárat cserélne vagy csak szeretne bejutni lakásába? Hívjon minket bátran!
Budapest összes kerületében!

    • Zárnyitás (akár roncsolás nélkül is!)
    • Zárszerelés (bármilyen ajtótípus)
    • Hevederzárak
    • Zárcsere (a piacon fellelhető minden márka)
  • Autónyitás

Zárszerelés

Profi zárszerelés!

Beletört? Becsapódott? Elhagyta a kulcsát? Esetleg ellopták?  Betörtek és tönkre tették a zárat?
Hívjon minket és 1 órán belül Budapest területén zárszerelőink megoldják problémáját!
Megfizethető áron!
+36-30-287-8707

Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első! A zárszerelés egy bizalmi feladat, ezért kizárólag megbízható, tapasztalt kollégákkal dolgozunk, akik igényesek a munkájukra. A zárszerelő igyekszik roncsolás nélkül kinyitni ajtókat.

Munkatársaink felszerelt gépjárművel érkeznek a helyszínre, az esetek többségében nem kell külön anyagért indulni, hanem a helyszínen meg is oldják a problémát.

Sokszor betörés után a helyszínelőkre kell várni, ilyen esetekben a kolléga felméri a kárt, és ahogy kap egy visszahívást, egyből megy, és zárhatóvá teszi az ajtót.

A gépjármű nyitások is profilunkba tartoznak, rengetegszer előfordul, hogy ügyfeleink bezárják a kulcsot, és nem tudják kinyitni azt, természetesen ugyanúgy tudunk ezekre a hívásokra is reagálni.

Cégünk profiljába a zárszerelésen felül más tevékenységek is tartoznak, ám minden kolléga csak ahhoz a szakmához ért, ami őt érinti, így a zárszerelő is kizárólag a saját feladatát látja el, kérjük, ezt vegyék figyelembe!

Mi tudjuk, hogy egy becsapódott ajtónál várakozni a legkellemetlenebb, ezért a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk! Budapest területén 1 órán belül, Pest megyében 1,5-2 órán belül a helyszínre érkezünk! Zárszerelőink a hét minden napján állnak rendelkezésükre! A hét minden napján 0-24!

Kiszállási területeink: Budapest összes kerülete és Pest megye!